Egy könyv a sikerről, bullshit nélkül

Nehéz lehet úgy könyvet írni a sikerről, hogy az tényleg a sikerről szóljon, ne riassza el a valódi célközönséget és jól elkülönüljön az önfejlesztés – szabópéterkedés – brájentrészi MLM vonalon mozgó több száz remekműtől.

Ez a könyv szerencsére pont az adja amit ígér. 5 darab, kutatások alapján felállított egyszerűen megfogalmazott formulát a sikerrel kapcsolatban. Mindezt önfejlesztő bullshittől mentesen, érthető példákkal illusztrálva.

Az 5 képlet útmtatót adhat a szakmai, zenei, művészi, tudományos karrierhez. Rávilágít többek közt arra, mennyiben függ a teljesítménytől a siker, és miben másak a sikerért versengő csúcsteljesítmények az élet egyik vagy másik területén.

Analitikus gondolkodású olvasóknak ajánlott, kézzelfogható racionalitás az álmodozás helyett

Az íróról:
Barabási Albert-László 1967-ben született Erdélyben. Egyetemi tanulmányait Bukarestben kezdte, majd a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen diplomázott fizika szakon. Doktori fokozatát a Bostoni Egyetemen szerezte meg.
A komplex hálózatok elméletének kutatásával vívott ki magának nemzetközi elismerést, és ma már az egyik legsikeresebb magyar kutatóként tartják számon. A legrangosabb tudományos folyóiratokban publikál. A Magyar Tudományos Akadémia és az Akademie Europeae külső tagja, az egyesült állomokbeli Northeastern Egyetemen működő Komplex Hálózati Kutatóközpont vezetője, a Harvard Egyetem és a Közép-európai Egyetem oktatója.