Suit and tattoo

Ime néhány inspiráló kép, hogyan lehetsz nyakig és kézfejig kivarrva úgy, hogy közben elegáns vagy és stílusos. Ma már nem kell feltétlen eltakarni egy állásinterjún vagy randin sem. Ha ez sem elég meggyőző, a cikk folytatódik a képek után egy félig igaz történettel.

Péntek este 7 van. Betti a barátnőivel találkozik munka után hogy beüljenek enni egy sushit a belváorosi running sushi bárba a szokásos havi egy csajos estéjük alkalmával, amikor kibeszélik a férfiakat, a nőket és a munkát. Mindhárman jól karban tartott szingli 35 körüli nők. Szinglik, mert a karrierjükre koncentráltak eddig, túl magas pozícióban és túl magas egzisztenciával rendelkeznek, ezért a férfiak megijednek tőlük és meg sem környékezik őket, vagy gyorsan lelépnek amint ez kiderül. Persze az igényeik is nagyobbak az átlagnál, aminek a csökkentésén tudatosan dolgoznak a heti egy pszichológusnál és lifestyle coachnál töltött óra alatt. Betti a nagyvad hármójuk között külsőre, mindene cipők és a tűsarok és a melleit sem rejtegeti, hamár 1 millióba kerültek és a saját fizetéséből rakatta be őket tavaly.

Ahogyan a sushi bárban esznek hárman és megszokottan fogadják az arra járó férfiak tekintetével érkező ajánlatokat, egy új vendég érkezik egy gyors vacsorára. Amikor belép még nem tűnik fel Bettinek, nagyon benne van a sztoriban éppen a friss munkahelyi frusztrációját ereszti ki a nemzetközi igazgató pöcsfejségéről. Egyébként sem kapja fel a fejét bármire, megszokta hogy ő van a figyelem középpontjában, habár nem célja, de az átlagnál jobban öltözik és a hosszú szőke haja önmagában is feltűnővé teszi.

Az új férfi vendég célirányosan elhalad a hölgytársaság mellett, miközben gyorsan kiosztja a 8-as, 9-es és 10-es osztályzatokat fejben. Ők csak azután tartanak egy akaratlan szünetet miután az intenzív Tom Ford parfüm és a határozott vonulás elhaladt mellettük. A hölgyektől nem messze ül le egyedül, látszik, hogy csak beugrott, nem a randijára vár. Betti aki egyébként gerjed az egyenruhára és az öltönyre egyből ki is szúrja a 3 részes öltönyt és a hibátlan fehér gallért a férfin. Biztos valami manager vagy bankár. De a férfi valójában nem az, csak azért van öltönyben, mert úgy szeret öltözni. Betti tesz is egy megjegyzést a parfümre mert neki ez túl erős és túl sok. A többiek is találnak valami kifogásolni valót benne: legyen szakálla vagy ne legyen, legyen szemüvege vagy ne legyen, legyen kopasz vagy ne legyen, legyen magas vagy ne legyen, legyen kigyúrt vagy ne legyen. Persze az öltöny és a megjelenés mindenkinek imponál, ez csak a kötelező kör mielőtt beismernék egymásnak.

A férfi ledobja a zakót maga mellé, lazít egyet a nyakkendőn és elkezdi feltűrni az ingújját. Ez az a pont ahol Betti aki pontosan szemben ül és jól rálát, önkéntelenül is tágra nyílt pupillákkal a nyakában levő lánccal kezd babrálni. A férfi alkarja csuklóig ki van varrva, ami a mellényel, nyakkendővel és az órájával együtt Bettinél teli találat. Eddig ő sem volt tisztában azzal, hogy sexynek találja a tetoválást. De az ambivalens rossz fiús tetovált imidzs az elegáns öltönnyel beindította a fantáziáját. Nem is tudja máshová erőszakolni a tekintetét, egyből kíváncsi lesz a férfira és arra is, hogy mi van még az öltöny alatt.

A férfinek is feltűnik, látványosan oda is néz Bettire, aki természetesen azonnal elkapja a tekintetét. Csak külsőre nagyvad, de most alább hagyott az önbizalma, nem akar nyíltan szexuális érdeklődést mutatni, bár elég nyilvánvaló abból ahogyan a haját csavargatja már.. Hosszú lesz ez a vacsora, ha szemezéssel és kínos nézelődéssel kell eltölteni. Eltelik úgy 15 perc Betti láthatóan izgalomba jött, és a többiek bátorítására minimális flörtbe kezd. Nem az a kezdeményező típus, de szerencsére a tetovált vendég nyilvánvaló kölcsönös érdeklődésére felbátorodik. A férfi ekkor rendel valamit majd egy tollat és egy papírt kér kölcsön a pincértől. A papírra ráírja hogy név, telefonszám, és kipontozza a helyét és aláírja, majd látványosan odateszi a tollal az egyik sushi mellé a futószalagra.

Betti észreveszi és a barátnői tanácsára el is veszi a papírt meg a tollat, amint a szalagon odaér. Felírja a nevét és a számát a lapra, megeszi a sushit a tálról és visszateszi a férfinek. A férfi beírja a számot a telefonjába, fizet, felveszi a zakóját és a hölgyeknek odaköszönve távozik a helyről. Pár perc múlva a pincér 3 pohár pezsgőt visz ki és Betti kap egy sms-t: Cheers!

Ezután Betti agya már csak az idegen férfin járt és azon otthon töltse-e a péntek éjszakát és ha nem, akkor hogyan ne érezze magát könnyű prédának.